ISIScom

Aktuális ajánlatunk

IP alapú kamera rendszerek

IP alapú kamera rendszerek!
Cégünk az IP alapú videó megfigyelésre is kínál professzionális megoldásokat, kül- és beltérre egyaránt.

A magas színvonalú szolgáltatást tűztük zászlónkra, nem mellékesen az elérhető legjobb árral, így rendszereinket minden esetben egyéni igényekre szabva, a fenti elvárásoknak megfelelően állítjuk össze.

Már 2009-ben egy kiemelkedő fontosságú feladatra kaptunk megbízást a Szombathely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalától. A feladat az volt, hogy készítsük el a városi HotSpot rendszer mellé (melyet szintén cégünk készített és üzemeltet) a Fő térre egy mindenki által elérhető nyilvános, IP alapú vezeték nélküli hálózatban megvalósuló kamerarendszert.
A kihívás nagy volt, az eredmény pedig a csodálatos képek, és élő videók.
Kérem tekintse meg munkáink eredményét.
 
Szombathelyi webkamera az Idokep.hu-n
     https://www.idokep.hu/webkamera/isiscom7
 
Természetesen a megvalósult rendszereink többsége zárt magán rendszer, amik csak a megrendelő számára hozzáférhetők, és lényegesen nagyobb felbontásúak (akár FullHD), mint a fenti linkeken láthatók, hiszen más célt szolgálnak.
A bűnmegelőzési céllal felszerelt kamerák egyik legfontosabb kritériuma, a nagyon nagy felbontású kép, hogy a rögzített videó alapján azonosíthatók legyenek a nem kívánatos személyek akár csak egy profi fotós képéről.

Sajnos a piacon kapható kész 50-100 ezer Ft-os analóg kamerával szerelt rendszerek, pont ezt a legfontosabb kritériumot nem tudják teljesíteni, sok esetben csak a hamis biztonságérzetet keltik, de amint "éles bevetés" van az eredmény katasztrofális. Az általunk szerelt kamerák felbontása közel 5x nagyobb a hagyományos analóg kamerákénál, ami részletgazdag és használható felvételt eredményez, nagy területeken is.

Ne habozzon, értékeink védelme nem halogatható! Kérjen részletes árajánlatot most!

Ha professzionális és kedvező árú megoldást szeretne,
az ISISCOM a partner
benne!

Mikrohullámú Internet lefedettség

ISIS-COM Szolgáltató Kereskedelmi Kft.

9700 Szombathely, II. Rákóczi Ferenc u. 1.

Tel.: 94/ 900 - 900, Fax: 94/ 50-16-17

Copyright © 2015. ISIS-COM. Minden jog fenntartva.