ISIScom

Aktuális ajánlatunk

IP kamerák szolgáltatásai és költségei

IP kamerák szolgáltatásai és költségei

   Sokszor abban a tévhitben élünk, hogy az IP kamerás megfigyelés súlyos pénzösszegekben kerülnek, ami néhány éve még igaz is volt, ezért inkább egy biztonsági őrt bíztunk meg ingóságunk védelmével. Egy őrnek havi rendszerességgel bért kell fizetni és nem is mindig tudjuk ellenőrizni, hogy valóban megfelelően látja el a feladatát.

   Ezzel szemben egy jól megtervezett és kivitelezett (akár vezeték nélküli) IP kamera megfigyelőrendszer egyszeri díja, amely ma már nem jelent akkora megterhelést pénztárcánknak, kevesebb mint egy év alatt is behozhatja az árát, figyelembe véve, hogy milyen kárt okozhatnak akár saját alkalmazottaink, akár a megjelenő illetéktelen személyek. Ráadásul ha tudjuk is, hogy ki volt a tettes még mindig nem tudjuk megfelelően bizonyítani, ha nincs semmi kép vagy hang anyagunk a bizonyítás alátámasztásához, mely adatokat az IP kamerarendszer automatikusan rögzít.

   Az IP kamera megfigyelő rendszereknél már valós kép tárul mindenről Ön elé, még akkor is, ha nem tartózkodik éppen a helyszínen, hiszen az IP kamerák rögzítőin (NAS) már bármikor, bárhonnan (internetes elérés esetén) visszatekinthetők a rögzítésre került anyagok, amelyeket kimentés esetén a későbbi bizonyítás véget eltárolhat, de arra is lehetőség van, hogy on-line nézzük illetve hallgassuk távolról az eseményeket, miközben a rendszer még rögzíti is azokat.

   Egy IP kamera megfigyelőrendszer kiépítésénél a legfontosabb és első feladat meghatározni azt, hogy milyen célt fog szolgálni, mi a feladata és mit várunk el a rendszertől. Miután tudjuk, hogy mi lesz a rendszer feladata, az alapján tudjuk összeállítani akár kültéri, akár beltéri alkalmazásra. Számtalan típusú és célú IP kamera van, amelyek közt nehéz elsőre kiválasztani azt, amelyikre szükségünk lehet, ehhez gyakorlott szakemberekre van szükség. A vagyonvédelmi társaságok nem fordítanak elég figyelmet arra, hogy vevőiknek érthető nyelvre lefordítva értékesítsék  szolgáltatásaikat, pedig a jó és pontos felméréshez elengedhetetlen maga a megrendelő értő segítsége is.

   Honlapunkon nem is állítunk ki típusterveket, mert azok egy olyan környezetben működnek csak megfelelően ahová tervezték, az máshol már nem a hatékonyabb megoldás, Önnek is biztosan másra lesz szüksége.
Cégünk minden esetben egy díjmentes helyszíni felmérést végez, majd ezután készül el a konkrét kivitelezési ajánlat. Minderre azért van szükség, hogy a legjobb ár/érték arányt tudjuk elérni ügyfeleink számára.

   Az a biztonsági kamerarendszer, ami nincs kellően megtervezve és az egyes részek megfelelően összehangolva, nem tud az elvárásoknak megfelelően működni, végeredményben többet költünk el, mint amennyi feltétlen indokolt.

Mikrohullámú Internet lefedettség

ISIS-COM Szolgáltató Kereskedelmi Kft.

9700 Szombathely, II. Rákóczi Ferenc u. 1.

Tel.: 94/ 900 - 900, Fax: 94/ 50-16-17

Copyright © 2015. ISIS-COM. Minden jog fenntartva.