ISIScom

Aktuális ajánlatunk

Vezeték nélküli (WiFi) IP kamerák


Vezeték nélküli (WiFi) IP kamerák

   A világban egyre nagyobb az igény a viszonylag kevés kiegészítő munkával járó, gyorsan telepíthető videó megfigyelő rendszerek után. Ezért cégünk úgy döntött, hogy a vezeték nélküli technológiában megszerzett évtizedes tapasztalatukat felhasználva, tervezünk és szerelünk vezeték nélküli IP kamera rendszereket, amelyek teljes egészében vezeték nélküli adatátvitelen alapuló kültéri és beltéri kamera rendszerek.
A vezeték nélküli rendszerek ma már könnyedén teljesítik a vezetékes rendszerek paramétereit, de néhány dolgot figyelembe kell venni, hogy a kiépített rendszer tökéletesen működjön:
  • elsősorban nagy területek, vagy nagyobb távolságok áthidalására célszerű alkalmazni ahol a kábelezés bonyolult és drága lenne,
  • a rádiós jel nem megy át veszteség nélkül 2-3, vagy több falon, vagyis minél több falon leszünk kénytelenek átvezetni a jelet az elérhető képminőség folyamatosan romlani fog, ezért a több falon való átvezetést kerülni kell.
  • árulnak a piacon sokfajta vezeték nélküli kamerát beépített WIFI-vel, ami jelent egy Wifi eszközt és egy kis bot antennát, azonban a gyakorlati tapasztalat sajnos rossz, ha már egy falon is át kell vezetni a jelet.
  • természetesen szerelünk ilyen kamerákat is, mert az igény egyre nagyobb rá beltéren, de amennyiben több egymástól független helyiségről van szó, az adatátvitel már nem garantálható.
Az általunk kialakított vezeték nélküli rendszerek a hagyományos kis antennás WIFI kamerákkal szemben megnövelt antennateljesítményű WI-FI eszközöket tartalmaznak, ami méretében eltérő a megszokottól, (tehát nagyobb) de átviteltechnikában a legprofibb szintet képviselik.
A rendszer felépítése nagyon egyszerű, a kültéri kamera végpontokon 1 darab kültéri IP kamera található, a kültéri IP kamera mellett egy WI-FI kliens van elhelyezve, ami biztosítja a minőségi vezeték nélküli átvitelt kültéren és beltéren egyaránt. A vezeték nélküli IP kamerákkal felépített kamera rendszerünk stabil adatátvitellel rendelkezik és bizonyos mértékig mobil is egyben, valamint költség hatékony.

 

Mikrohullámú Internet lefedettség

ISIS-COM Szolgáltató Kereskedelmi Kft.

9700 Szombathely, II. Rákóczi Ferenc u. 1.

Tel.: 94/ 900 - 900, Fax: 94/ 50-16-17

Copyright © 2015. ISIS-COM. Minden jog fenntartva.