ISIScom

Aktuális ajánlatunk

Isis-Cloud Backup

  Isis-Cloud Backup Az Isis-Cloud Backup egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi automatikus biztonsági mentések létrehozását. Ez ideális megoldás azok számára, akik a saját biztonsági mentéseiket automatizálni szeretnék, úgy hogy az semmilyen felhasználói beavatkozást ne igényeljen. A mentés a háttérben zajlik on-line, azt nem kell sem ütemezni sem felügyelni.
Az adatok saját adatközpontunkba kerülnek mentésre és tárolásra egy védett és kizárólagos hozzáférésű Backup Cloud fiókban.

   Könnyen használható
 Az Isis-Cloud Backup szolgáltatással a fontos dokumentumok és adatok folyamatosan frissülnek a biztonsági mentésben akár 16 változattal korábbi verziók is előkereshetők. Amennyiben szükség van a teljes adatállományra akár az is egy mozdulattal letölthető, de ha csak bizonyos állományokra van szükség akár egyesével is visszaállíthatók.
   Automatikus
 A biztonsági mentések automatikusak, minden változás azonnal szinkronizálódik nincs kockázata annak, hogy a változás vagy a létrehozás és a mentés közötti időszakban elveszhet az információ.

   Biztonságos
 A Isis-Cloud Backup szolgáltatás titkosítási rendszerek használatával garantálja a maximális biztonságot az adatok átvitelekor és elérésekor. Miután a biztonsági mentések elkészültek, az adatok titkosítva tárolódnak a tárolóban. A felhő szolgáltatás lényegéből adódóan az adatokat az Ön kliens programja tudja csak megtalálni, más számára a tárolási valós helye is meghatározhatatlan.

   Gyors
 Az adatok átvitelekor és tárolásakor mindig csak a megváltozott file tartalma töltődik fel az adattárolóra, így gyakorlatilag minimálisra csökkenthető az adatforgalom.
 
  Olcsó A legértékesebb adat mindig az, ami pótolhatatlan vagy megismételhetetlen. Az élet számos területén adódik olyan helyzet, amikor egy Pendrive vagy egy hordozható Disk tűnik a leghatékonyabb tárolási módnak. Egészen addig, míg meg nem sérül és pont azok az adatok vesznek el, ami számunkra a legértékesebb volt. (fényképek, amik megismételhetetlenek, szakdolgozat beadás előtt, hosszú előkészítés után egy pályázati anyag vagy egy prezentáció, a sor hosszan folytatható ….)

Előzze meg a bajt, árlistánkból látszik, hogy ma már nem érdemes kockáztatni!

Mikrohullámú Internet lefedettség

ISIS-COM Szolgáltató Kereskedelmi Kft.

9700 Szombathely, II. Rákóczi Ferenc u. 1.

Tel.: 94/ 900 - 900, Fax: 94/ 50-16-17

Copyright © 2015. ISIS-COM. Minden jog fenntartva.