ISIScom

Aktuális ajánlatunk

Céginfo

Az ISIS-COM Kft. 2006. elején jött létre a W-Net's Informatika Kft. és a megye első Internet szolgáltatóját a Savaria.hu Kft. összeolvadása révén. A két cég egyesüléséből a régió legnagyobb, független, az Internet szolgáltatások teljes palettáját lefedő szolgáltatója jött létre.

Cégünk folyamatosan a legújabb technológiára alapozva az IP- technológia minden területén korszerű eszközrendszert biztosít ügyfeleinek. Célunk, hogy az elérhető legjobb minőséget az elérhető legalacsonyabb árral kombinálva, valódi előnyöket biztosítsunk ügyfeleinknek és új szolgáltatásainkkal tényleges megtakarításokat biztosítsunk.

Mára internet szolgáltatásaink Szombathely 25 Km-es körzetében elérhetővé váltak, és a bővítés továbbra is tart. Jelenleg a Szombathelyi régió meghatározó független szolgáltatójaként célunk a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelni, hogy a nagyvállalati ügyfelek is bátran választhassák szolgáltatásainkat. Ennek érdekében több szolgáltatóval is közvetlen összeköttetést építettünk ki, hogy egy pillanatra se fordulhasson elő szolgáltatáskiesés, valamint a bázisállomásaink redundáns Internet elérése is kiemelt fontosságú.

A felhasznált eszközök és szerverek nagy megbízhatóságú az iparágban elismert gyártók termékei, melyek  professzionális Hosting Centerünkben is üzemelnek, ahol az Ön szervereit is szívesen látjuk, versenyképesen alacsony árakkal.
 

Cégtörténet

A Savaria.hu Kft. történelme

A Savaria Internet Szolgáltató Kft. 1995.-ben alakult, néhány a számítástechnikában jártas szakember lelkes kezdeményezésére a megyében elsőként. A cég folyamatosan növelte előfizetőinek számát, valamint a szolgáltatási paletta is a kor igényeinek megfelelően dinamikusan bővült, miközben folyamatosan, más szolgáltatóktól függetlenül, saját technikai háttérrel szolgálta ki ügyfeleit.
2001-ben a tulajdonosi szerkezet átalakulása után a cég élete újabb lendületet vett. Ekkor vezették be a Savaria.hu Kft. nevet is.

Az ISIS-COM Kft. történelme

Az ISIS-COM Kft. korábbi nevén W-Net's Informatika Kft. (névváltás 2005. december)  2003-ban kezdte meg vezeték nélküli Internet szolgáltatását, Szombathelyen. A folyamatos tőkebefektetéseknek köszönhetően, az eltelt időszakban jelentősen bővült a gerinchálózat, valamint a szolgáltatási területet. Mára szolgáltatásaik Vas megye egy jelentős részén elérhetővé váltak. 2005.-ben üzembe helyezték professzionális hosting centerüket.
Jelenleg a régió meghatározó, független Internet szolgáltatója.

Mikrohullámú Internet lefedettség

ISIS-COM Szolgáltató Kereskedelmi Kft.

9700 Szombathely, II. Rákóczi Ferenc u. 1.

Tel.: 94/ 900 - 900, Fax: 94/ 50-16-17

Copyright © 2015. ISIS-COM. Minden jog fenntartva.