ISIScom

Aktuális ajánlatunk

Térfigyelő kamerák, biztonsági kamerák

Térfigyelő kamerák, biztonsági kamerák
Ma már mindenki számára elfogadott tény, hogy az áruházakban, de akár kisebb üzletekben is biztonsági kamera figyel minket, mégis ha otthonunk vagy telephelyünk védelméről van, szó nem  ugrik be azonnal, hogy talán számunkra is megfizethető ez a lehetőség. Sajnos napjainkban egyre gyakoribb a behatolás, magántulajdon rongálás vagy eltulajdonítás, valamint a kereskedelemben dolgozók által elkövetett belső eltulajdonítás,   amit a kamerákkal sem lehet megelőzni, (bár visszatartó ereje azért van) de az elkövető(k) megtalálásához szinte nélkülözhetetlen.
Nem lehetünk, mindig ott ahol a felügyeletre szükség van, a biztonsági őr alkalmazása sok esetben alacsony hatékonyságú, vagy megoldhatatlan feladat az alkalmazása. Erre az esetre nyújt lehetőséget a teljes egészében IP alapú vezeték nélküli összeköttetéssel ellátott, igen nagy felbontású biztonsági kamera (rendszer) és megfigyelőrendszer.
Fontos megemlíteni, hogy a ma elterjedt analóg kamerák elérték teljesítőképességük határát, és az így kapott minőség is, mesze elmarad az IP kamerák által nyújtottal, miközben nem feltétlenül kerülnek többe, hiszen a nagyobb felbontás azt eredményezi, hogy ugyanarra a területre kevesebb kamera szükséges, miközben a nyújtott szolgáltatás minősége magasabb.

Teljes bizonyossággal kijelenthető, hogy egy olyan felvételnek   nem sok értelme van, amin látszik ugyan egy alak, de nem lehet felismerni, mert annyira életlen a kép.

EZ A HAMIS BIZTONSÁGÉRZET KERÜL A LEGTÖBBE!

Hiszen elköltöttünk sok pénzt, végül is használhatatlan felvételekre. A ma kapható több Megapixeles IP kamerákkal a bűncselekmények felderítési hatékonysága nagyságrendekkel   emelkedhet, hiszen a jól beállított kamerával kitűnő, a mai kor igényeinek megfelelő minőségű, részletgazdag felvételek készíthetők.

Cégünk elkötelezte  magát a magas minőségű szolgáltatás nyújtása mellett, amivel szeretnénk segítséget nyújtani mind a magánszemélyeknek, mind a cégeknek és önkormányzatoknak, hogy mindenki számára elérhető áron kínáljuk a biztonsági kamerás megfigyelőrendszereket az egy kamerástól a több tíz kamerát összefogó rendszerekig, vagy városi hálózatokig egyaránt.
 

Mikrohullámú Internet lefedettség

ISIS-COM Szolgáltató Kereskedelmi Kft.

9700 Szombathely, II. Rákóczi Ferenc u. 1.

Tel.: 94/ 900 - 900, Fax: 94/ 50-16-17

Copyright © 2015. ISIS-COM. Minden jog fenntartva.