Bővítettük szolgáltatási területünket!

Internet és VoIP telefon szolgáltatásunk az alábbi településeken és azok közelében érhetők el: Szombathely, , Torony, Dozmat, Bucsu, Gencsapáti, Gyöngyösfalu, Lukácsháza, Zanat, Nemesbőd, Vát, Vasszilvágy, Salköveskút, Vassurány, Vasasszonyfa, Kőszegpaty, Tömörd, Tanakajd, Táplánszentkereszt, Nemeskolta, Sorkifalud, Sorkikápolna, Sorokpolány, Kisunyom, Nárai, Ják, Kőszeg, Újperint, Balogunyom.

Egyedi internet sávszélességek kiszolgálására is van lehetőség, keressen minket.
bõvebben
Keresés
Hírek
Akciók
Isis-Cloud Backup
IP alapú WiFi kamera rendszerek
Szombathelyi webkamerák
Telefon szolgáltatások
Internet Support
Ügyfélcentrum
Kiemelt referenciák
Céginfo
Rádió és TV reklám
Tartalomszűrő
Általános Szerződési Feltételek
Tájékoztatók
Kapcsolatfelvétel

Isis-Com Kft. nagyobb térképen való megjelenítése
Honlap készítés

Korunk nemcsak szokatlan, soha nem tapasztalt, új kihívásokkal szembesít minket, hanem újabb lehetőséget is teremt arra, hogy a gazdasági életben, a közösségben elhelyezzük magunkat, a jelenlétünkkel nyomot hagyjunk. Ehhez már a jelenben is, de a közeljövően még inkább az internet ad nagy lehetőséget.

Az utóbbi idők informatikai forradalma először csak fekete-fehér papírlapok másolását tette lehetővé, mára azonban az internet lehetőséget ad arra, hogy bármely papíralapú dokumentumnál hatékonyabb prezentációt készítsünk a cégünkről, egy településről vagy önmagunkról.

Ha feltesszük a kérdést, hogy miért, jobb az internet, vagy másabb, akkor a legfontosabb válasz az, hogy a honlap, weboldal segítségével sokkal jobban el tudjuk mondani üzenetünknek a világnak, és ez az üzenet korlátlanul eljuthat mindenkihez, miközben nincsenek oldalszámra lebontott korlátok. Nincsenek időkorlátok sem, hiszen az eljuttatásra szánt információ azonnal láthatóvá válik, és nemcsak egyoldalúan mondhatjuk el a mondandónkat, hanem közvetlen kapcsolatot lehet kialakítani a közönséggel, hiszen lehetőség van a visszajelzéseket sokkal közvetlenebbül megszerezni, mint más megjelenési formák kapcsán, például plakáttal, szórólappal.

De ez csak fokozható: nemcsak sokkal egyszerűbben jut el az információ az érdeklődőkhöz, hanem sokkal árnyaltabban, látványosabban adhatjuk elő a közlendőnket, miközben korunk költséghatékonyságban legfejlettebb médiáját, reklámfelületét használjuk. Egy honlap fejlesztésének költsége alatta marad a szórólapok nyomtatási költségeinek, és jóval hatékonyabban látja el a feladatát: a tájékoztatást, a reklámot.

Egyre többen veszik igénybe az Internetet azzal a céllal, hogy gyorsan hozzájussanak az információhoz, és abban reménykednek, hogy az információt számukra barátságos, jól szervezett és szemet gyönyörködtető formában kapják meg, hiszen jó hasznosan elidőzni egy szép és hatékonyan működő honlapon. Manapság nincs olyan cég, vagy hivatal, amelynek ne lenne hasznos az interneten való megjelenés, illetve egyre kevesebben engedhetik meg maguknak, hogy távol tartsák magukat az Internettől - ne legyen honlapjuk -, mert az ügyfelek, érdeklődők keresik azt.

Cégünk szoros együttműködésben a Y'Solutions Kft-vel arra törekszik, hogy segítse Önt abban, hogy méltóan meg tudjon jelenni a világhálón. Web fejlesztési partnerünk teljes megoldást nyújt a kezdetektől a cég arculatának, elvárásainak megfelelő szintű megjelenésig. Munkájuk magas minőségére garanciát is vállalnak, hogy Ön állandóan a legjobb szolgáltatást kapja.

Keressen bennünket és segítjük az elindulásban.

Vissza


 
 
Nyomtatható változat Küldje el a cikket ismerősének Ugrás a lap tetejére
 
Internet és VoIP telefon szolgáltatásunk az alábbi településeken és közvetlen közelében érhetők el: Szombathely, , Torony, Dozmat, Bucsu, Gencsapáti, Gyöngyösfalu, Lukácsháza, Zanat, Nemesbőd, Vát, Vasszilvágy, Salköveskút, Vassurány, Vasasszonyfa, Kőszegpaty, Tömörd, Tanakajd, Táplánszentkereszt, Nemeskolta, Sorkifalud, Sorkikápolna, Sorokpolány, Kisunyom, Nárai, Ják, Kőszeg, Balogunyom
Lakossági Internet szolgáltatások Honlap készítés Üzleti Internet szolgáltatások Adatátviteli szolgáltatások Domain regisztráció Kapcsolatfelvétel
Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Ajánlás e-mailben | Szerzői jogok
Copyright (c) 2006. ISIS-COM. Minden jog fenntartva.
ISIS-COM Internet Szolgáltató Kft. 9700 Szombathely, II. Rákóczi Ferenc u. 1.
Tel.: 94/ 900 - 900, Fax: 94/ 50-16-17