ISIScom

Újabb
szolgáltatási
területek!

Internet, IP TV és VoIP telefon szolgáltatásunk az alábbi településeken és azok közelében érhetők el: Szombathely, Sé, Torony, Dozmat, Bucsu, Gencsapáti, Gyöngyösfalu, Lukácsháza, Zanat, Nemesbőd, Vát, Vasszilvágy, Salköveskút, Vassurány, Vasasszonyfa, Kőszegpaty, Tömörd, Tanakajd, Táplánszentkereszt, Nemeskolta, Sorkifalud, Sorkikápolna, Sorokpolány, Kisunyom, Nárai, Ják, Kőszeg (Pogányvölgy), Újperint, Balogunyom.
Ha külterületen, vagy mások által ellátatlan területen szeretne Internet szolgáltatást vagy esetleg a telepített kamerákat megfigyelni, akkor hívja ügyfélszolgálatunkat a 94/900-900-as telefonszámon és segítünk a megoldásban.

ISIS-CLOUD Backup

Felhő alapú adattárolás és fájlszinkronizálás

   Manapság a legtöbb felhasználó több különböző eszközt használ naponta, ami jelentősen fokozta a felhőalapú tárolás igényét. Bizonyos esetekben a munkavégzéssel kapcsolatos összes dokumentumot, például a jelentéseket, jegyzeteket és referenciákat a felhőtechnológia segítségével tárolhatjuk optimálisan és biztosnágosan, ezért egyre fontosabbá válik egy költséghatékony, nagy teljesítményű és teljes mértékben privát felhőalapú megoldás használata.

   Az ISIS-CLOUD annyiban kínál többet a hasonló tárhely szolgáltatásoktól, hogy az Ön adatai nem kerülnek külföldi cégekhez ahol teljesen ellenőrzihetetlen, hogy ki fér hozzá az adatokhoz és illetéktelen hozzáférés vagy adatvesztés esetén, egy idegen országbeli jogérvényesítés is sokszor nagy nehézségekbe ütközik. A nálunk elhelyezett adatok hozzáféréséről folyamatos napló készül, de alap esetben a tulajdonosán kívül senki nem fér hozzá a személyes mappához, csak aki rendelkezik a privát kulccsal.

   Szolgáltatásunk egyik fő felhasználási területe lehet ha pótolhatatlan adatait kell biztonásgosan megőrizni. Gondolja végig, hogy a pendrive-n vagy egy külső diszken árolt adatai milyen biztonságban vannak egy betörés vagy egy mechanikai sérüés vagy ami manapság egyre sűrübben előfordul a zsaroló vírosok kártétele esetén.
Belátható hogy ez csak egy hamis biztonság és ilyen kritikus helyzetben a család pótolhatatlan fényképei, videó, esetleg szakdolgozatok, diplomamunkák örökre elvesznek. Az ISIS-CLOUD szolgáltatás használata esetén akár 16 fájlelőzményt is lemnethet, ezzel garantálható, hogy egy korábbi változat még sérülés vagy vírusmentes legyen és visszaállítható az eredeti hibátlan állapot.

Valóban megtett mindent a pótolhatatlan adatainak védelme érdekében?

 
Isis-Cloud Backup Árlista
Isis-Cloud Backup 1000 Isis-Cloud Backup 5 Isis-Cloud Backup 10
Tárterület mérete: 1000 MB Tárterület mérete: 5 GB Tárterület mérete: 10 GB
1 900,- Ft /év 3 900,- Ft /év 5 900,- Ft /év
 
Isis-Cloud Backup 15   Isis-Cloud Backup 20
Tárterület mérete: 15 GB Tárterület mérete: 20 GB
9 900,- Ft /év 18 900,- Ft /év
Az árak a 27%-os ÁFA-t nem tartalmazzák.

Mikrohullámú Internet lefedettség

ISIS-COM Szolgáltató Kereskedelmi Kft.

9700 Szombathely, II. Rákóczi Ferenc u. 1.

Tel.: 94/ 900 - 900, Fax: 94/ 50-16-17

Kapcsolatfelvétel

Copyright © 2015. ISIS-COM. Minden jog fenntartva.